xxx

Hola nois i noies! Aqui ens teniu, la Núria i l'Andrea, les vostres mestres d'educació física, preparades per muntar unes sessions ben divertides i mogudetes. Qui s'apunta?
Estigueu molt atents tan al blog de l'escola com a aquest blog de d'educació física on anirem posant el que fem a classe i on podreu dir la vostra. Que tinguem un bon curs 2013-2014!!

dissabte, 5 de maig del 2012

Les joves atletes del Font Freda!





Aqui teniu a les germanes Mata,la Maria, l'Ana i la Marta, fa un any que practiquen l'atletisme al JAM (joventut atlètica de Montcada). S'ho passen molt bé i també guanyen medalles. Felicitats noies!



5 comentaris:

  1. pero tambe hi ha altres nens/as que fan altres esports pero...possar aixo al blog yo tambe faig gimnasia ritmica i no em tens!
    marina

    ResponElimina
  2. Estimada Marina;
    aquest blog és un espai per compartir experiències relacionades amb l'esport i l'educació física. Per mi seria un plaer que em fessis arribar fotos teves practicant la gimnàstica rítmica per posar-les al blog i que tots et poguéssim veure. Us animo a tots els que vulgueu compartir amb nosaltres el vostre esport, a portar fotos per penjar en aquest blog que també és vostre.
    Andrea

    ResponElimina
  3. a la 1º frase en cristiano sisplau.Ya mirare a veure si tinc avui tinc una si quedo 1º 2º o 3º et porto la medalla okey!

    Marina

    ResponElimina
  4. tocar el piano es un esport????????


    alba 4ºB

    ResponElimina

AQUEST ESPAI ÉS DE TOTS. SIGUES RESPONSABLE AMB ELS TEUS COMENTARIS.